eXTReMe Tracker

september 14, 2019

Vähemalt aknad võiks ära pesta

Sain hommikul kohvri ikkagi pakitud. Olen selles maailmameister. Ainult mina suudan 15 minutit enne takso saabumist ärgata, end pesta, kohvi juua ja kohvri pakkida.
Oleksin tunduvalt meelsamini edasi maganud, sest öösel jälle ei saanud. Nagu juba pikemat aega. Lisaks lõi öösel välku ja müristas. Ning tagatipuks oli ka täiskuu, mida vist pilvede tagant ei näinud, küll aga andis see endast tugevalt tunda.
Viimsed hetked kodumaal olid emaotsionaalsed. Kallipunkt enne turvakontrolli on nii nunnu. WC-des pole kahjuks pärast remonti enam kabiiniustel lahedaid tekste. Miinus lennujaamale. Aga muidu on Tallinna lennujaam jätkuvalt maailma kõige kodusem ja hubasem. 
AirBalticuga lendasin, sest muud ei jäänud üle. Sattus mingi feng shui lennuk. Mulle ei meeldi, kui ma ei saa valida vaikust, vaid pean terve lennu kuulama metalset süntesaatorimuusikat või lätikeelset pläma. Iga näpuliigutus maksab. Saaks siis vähemalt teenustki. 
Vaatasin ajaviiteks ostukataloogi. Müüakse kella, mis vahetab iga minut värvi. 149 eurot. Paar lehte edasi müüdi kella, mille sihverplaat oli väga värviline. 49 eurot. Ehk kui raha kallima jaoks napib, saab lihtsalt värvilise 100 eurot odavamalt.
Õhus laperdanud lennuk suutis ikka maanduda. Nagu mööda treppe oleks laskunud ja mööda katkiseid Tallinna teid sõitnud.
Tööandjal läheb vist kehvasti - hotell on tunduvalt kehvem kui möödunud aastal. Askeetlik. Reformpõhjaga voodid ehk unetud ööd garanteeritud. Vähemalt aknad võiks ära pesta...

Kommentaare ei ole: