eXTReMe Tracker

september 03, 2019

Söö rõõmuga, kingad mahuvad ikka jalga!

Näh, päev jälle õhtusse veerenud ja midagi asjalikku polegi nagu teinud. Tööd, seda küll, jah. Aga muidu ei midagi erilist.
Eile olin nii väsinud, et ei jõudnud isegi telekat vaadata. Seetõttu ei saanud kolleegidest ka aru, kui mõnest eilsest saatest rääkisid. Ehk jõuab järgi vaadata. Süüa ka ei teinud. Kommuunikaaslane praadis kartuleid. Need õnnestuvad tal paremini kui mul. Ta viilutab neid juustuhöövliga - nii on need eriti õhukesed. Mina kasutan juustuhöövlit või hööveldamiseks, kui soov võileiba teha, aga või liiga kõva.
Täna sättisin end peale väsitavat päevatööd varakult helendava ekraani ette. Otsustasin vaadata, mida teised süüa teevad. "My kitchen rules" tuli. Mõnikord on seal tõelisi toidupärle ning siis otsin küll internetist nende valmistamise kohta infot. Muidu vaatan seda saadet pigem naljaka hääldusega prantslase Manu ja säravvalgete hammastega Pete'i pärast (elu ei kesta kaua - naerata, kuniks hambaid on!). Üldiselt on seal rohkem intriige kui toitu ja mõnikord on see väga väsitav.
Kalaisu tuli peale. Hoolimata sellest, et kala ei soovitata enam süüa, ostsin forellifileed ja tegin koore ja päikesekuivatatud tomatitega. Nüüd peab mõtlema: "Homme saab ka süüa."
Kuna tegin süüa, siis raamatupoodi enam ei jõudnud. Võib-olla ongi parem. Raha jäi alles. Niikuinii oleksin midagi ostnud.
Hommikul kuulsin raadiost, et võimalik on õppida vegankokaks. Äkki peaks eriala vahetama.

Kommentaare ei ole: