eXTReMe Tracker

august 15, 2019

Täiskuu

Seekordne täiskuu pidi väga eriline olema. Neljapäeva kasutas vanarahvas nõidumiseks. Lisaks veel rukkimaarjapäev. Rukist ei lõiganud ja leiba ei küpsetanud. Täiskuu erilisusest ei saanud ka aru. Isegi magada oleks saanud, kui keskeast tunduvalt vanem kolleeg poleks ebanormaalselt vara helistanud. Mis neil üle kuuekümnestel selle helistamisega viga on? Aga mõnele teisele on täiskuu küll mõju avaldanud. Kaabudega ministrid kiusavad Vaherit. ERR nimetas viimast deadirektoriks. Loodame, et päris ära ei sure. Kole lugu igatahes.
Proovisin täna argisemaid asju teha - hakkasin koristama. Ühel hetkel sai isu otsa ja meel läks mõruks. Jätsin koristamise kus see ja teine. Oleks siis vähemalt kaduneljapäev! Seisaks kauem puhas. Hämmastav, et selline lihtne asi nagu koristamine võib tuju terveks päevaks ära rikkuda.
Niikuinii on numbrid süüdi. Vihkan numbrit 6. Tänane kuupäev annab summaks kuue. 15 -> 1+5 = 6. Mulle ei meeldi ka kuud ja nädalad, mis esmaspäeval esimese kuupäevaga algavad. Siis juhtub igasuguseid ebameeldivaid asju.
Õnneks pole tänast päeva enam kaua kannatada. Vähem kui kaks tundi.

Kommentaare ei ole: