eXTReMe Tracker

detsember 12, 2005

Nädalavahetusel võtsin asja vabalt. Seda enam, et ilm ei olnud just kõige suurepärasem. Eriti eile, kui kogu maailm oli paksu udu sees ja jalakäijatest said iluuisutajad.
Laupäeval viitsisin lõpuks advendipärja valmis teha. Päris valmis see ikka veel ei ole - Tiimarist tuleks natuke "koledaid puidust jõuluvidinaid" (kommuunikaaaslase väljend) juurde osta.
Advendist veel nii palju, et üks tuttav sattus hiljuti mingile advendikontserdile, mis oli talle tõelise pettumuse valmistanud. Lähemal uurimisel selgus, et kontsert toimus luteri kirikus ning et selle kiriku jõululaulud olevat koledad. Vihjasin, et osasid neist lauludest lauldakse ka katoliku kirikus. "Aga ikkagi! Katoliku kirikus kõlavad samad laulud ilusamini," kõlas vastus.
Täna ei teinud ma lõppkokkuvõttes samuti mitte midagi asjalikku. Mind ei tohiks kirjastuste ja raamatupoodide lähedale lasta. Täna siis Jelinek ja Pokulood Elmatarist, Tuudur, Prints ja gripp ja Buzzati Apollost. Oleksin ostnud enamgi veel, aga ühte raamatut enam ei olnud ja teist veel ei olnud.
Nüüd võtan aga televiisori oma seltsiliseks. Kõigepealt see
ja siis see.

Kommentaare ei ole: