eXTReMe Tracker

märts 18, 2004

Ka täna tegelesin äärmiselt ebameeldivate asjadega. Näiteks ei meeldi mulle üldse ärgata, riietuda, endale hommikukohvi keeta, ajalehte postkastist tuua (sest postkasti lukk jupsib), ahvikesele värsket vett anda ja nii edasi.

Samuti ei saa ma aru, kuidas on võimalik, et ühes asutuses kestab vastuvõtt kella 13-16. Ausalt öeldes tahaks ise sellises kohas töötada. Ainult et mitte kuuevarbalise alluvuses. Taibukad saavad aru, millest jutt.

Hea on aga see, et Vanalinnastuudio "Lindudele" sain piletid poole odavamalt. Mingeid imelikke teidpidi jõudis minuni allahindluse informatsioon. Ja kohad ka täitsa normaalsed. Ikka sellised, kust ka näitlejate miimikat näeb. Peaks vähemalt nägema. Aga muidu vist Vanemuises mai lõpuni kõik etendused välja müüdud. Tuleb teatriskäimisest loobuda. Sest korduvalt rõdu "viimses reas veel üht piletit" omada ei paku enam pinget. Ja tekitab ausalt öeldes kahtlust ka, kuidas "värskelt" müüki läinud etendused juba tunni-kahe möödudes välja müüdud on. Terveks kuuks. Või isegi kaheks. Ka parima tahtmise juures ei suudaks üks kassatädi nii palju broneerida ja müüa. Ja kui võtta arvesse ka veel nende teenindamiskiirust, siis tundub see veel kummalisem.

"Kolmele tenorile" broneerisin tasuta pileti(d) juba nüüd. Selgub aja jooksul, palju neid on ja kas üldse on. Tavaliselt ikka on. Saarsalust ma ei pea (no kuulake Kodu keset linna tunnusmuusikat! On ju jube!). Veski on lihtsalt karvane. Tafenau - no comments...

Bussis olid jälle memmekesed. Oleksid nad siis vähemalt paigal püsinud. Aga ei! Nemad saalisid mööda bussi ringi.

Minust on saanud väike tige vanainimene...

Kommentaare ei ole: