eXTReMe Tracker

jaanuar 03, 2020

Tänased ekstreemsused

Ekstreemsus 1: Kuulasin autoga töölt koju sõites Retro FM-ist "Kelguga koju" ja kuulsin uudist põlevast mehest, kes kukkus kuskilt ülevalt tänaval kõndinud naisele, kelle kaenlas oli kass. Mees sai surma, naine vigastada, kassi kohta andmed puuduvad. 
See oli kõige parem ekstreemsus.
Ekstreemsus 2: Punane auto. Jätkuvalt on mul probleeme punaste autode juhtide mõistmisel. See on juba naljanumbriks saanud. Minu eest sõitis punane auto, mille juht oli kas äärmiselt ettevaatlik või äärmiselt rumal. Olgu, 30-ga uimerdamise võiksin andestada, ent suunatulede kasutamine ajas isegi mind segadusse. Kui suunatuled jäävadki põlema ning autojuht jääb lõpuks peaaegu seisma, parem suunatuli vähemalt minuti jagu sees ja keerab lõpuks vasakule, siis tule taevas appi! 
Ekstreemsus 3: Kristiine keskuse parklasse sõites hakkasin oma normaalsuses kahtlema. Nimelt sõitis mulle vastu auto, mis ei oleks tohtinud mulle selles kohas mitte kuidagi vastu sõita. Vastassuunavööndis nimelt. Enda normaalsuses veendumiseks vaatasin liiklusmärgid veel üle. Kuidas saab autojuht eirata KAHTE keelumärki?! 
Igatahes on need kaks tüüpi endale juhiload kuidagi saanud. Aga ega load ei sõida! Ikka inimene sõidab.

Kommentaare ei ole: