eXTReMe Tracker

oktoober 12, 2004

Viimase aja teemaks number üks on ühiskondlikud käimlad, prilllauad ja kõik muu sellega seonduv.
Eile pissitas üks noor ema oma pojukest ühes Tartu kaubanduskeskuses: "Nüüd lähme suure poti peale pissile. Vaata! Oi kui suur pott!" Hilisemast vestlusest teise noore emaga tuli küll välja, et poiss pissis potist mööda ja ikka otse oma püksi...
Vanemuise väikese maja d-kemmerg kinnitab jätkuvalt, et see on puuduliku läbilaskevõimega. Kindlatest allikatest kuuldud andmete põhjal on meeste olukord samas hoones parem: kaks kabiini + kaks alla-arssina-meeste pissuaari. Võiks ju öelda, et diskrimineerimine, aga Martin kirjutas jalkafoorumi tarkpeade teemas, et "kui mehed peavad potikanne koos prill-lauaga alati alla laskma, siis miks võivad naised alati kaane pealt lahti jätta (prill-laud muidugi allalastud asendis)? MÜSTIKA. Ootan vastuseid." Ja veidi hiljem temalt veel: "Jätkates varem alustatud WC-teemat, siis miks nimetatakse prilllauda prilllauaks? Prillidel on ju teatavasti kaks läbipaistvat osa. Prilllaual ainult üks. Kas õigem poleks siis monokkellaud?"
Minu tutvusringkonnas ei istu keegi avalikes tualettides prilllauale. Kui seda keegi ei tee, siis on need järelikult puhtad.
Ja osadel inimestel on komme visata paberinutsakas enne toiminguid potti. Et sealt midagi üles ei pritsiks.
Oh, ja siis need värsid á la Ära istu kaua siin, see ei ole limusiin...

Kommentaare ei ole: