eXTReMe Tracker

juuli 18, 2007

Jätkub kahe linna vahel sõitmine - üleeile Tallinnasse niigelnaagelnoie Sebe bussiga, eile Tartusse tagasi. Kassi viiendale sünnipäevale.
Päeval tegelen lapsega, öösel loen ja vaatan telekat. Eile juhtusin ETVst "Ussikesi" nägema. Võitlesin lõpuks pisaratega, mida ei teinud aga väikese surnud lapsukese ema. Ei tea, kas ta üldse saigi millestki aru. Isa seevastu näis mingisse kolmandasse maailma langenuna. Väikesel oli ütlemata kurb saatus - takerduda võrevoodile kinnitatud paelasse ja end üles puua. Ohjah, ei tea, kui kaua ma sellele väiksele inglikesele veel mõtlen?
Öösel kell 03.13 ärkasin korraks, kondasin natuke ringi ja proovisin uuesti uinuda. Kuni käis üks õudne pauk. Järgnes valgusemäng taevas, metsik tuul ja tugev vihm. Kohati tundus mulle, et majal on vist katus pealt ära lennanud ja ülemistele naabritele sajab vihm sisse. Vaimusilmas nägin juba, kuidas vesi laest minu elamisse tilkuma hakkab. Ja elekter läks loomulikult ära. Meil siin läheb vool tihti lihtsalt lambist ära. Täna paistab päike nagu öösel poleks midagi olnudki.

Kommentaare ei ole: