Nii olen kuulnud juba aroonialikööri, pirnilikööri, õunalikööri, ploomilikööri, põldmarjalikööri, leedrilikööri, viinamarjalikööri, mustikalikööri, peedilikööri, maasikalikööri, kirsilikööri, kreegilikööri ja vaarikalikööri retsepte. Põhimõtteliselt võiks vist kõigest likööri valmistada. Kartuliliköör tundub ehk veidi kummaline. Või siis proovida tomatilikööri (soovitavalt iiri likööri liigist tomatitega) ja paprikalikööri.
Mina likööri juua ei saa. Valus on.
Aga muidu 1 liiter viina, 1 kg (või vähem) suhkrut, 1 kg marju. Lasta 3 kuud seista ja siis kurnata.
Aga muidu 1 liiter viina, 1 kg (või vähem) suhkrut, 1 kg marju. Lasta 3 kuud seista ja siis kurnata.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar